Special projects in 2018

Audi fabriek

De fabriek in Brussel begint  dit jaar met de productie van het eerste volledig elektrische model van Audi de E-tron. Voor deze nieuwe productie is er hard gewerkt om de fabriek om te bouwen tijdens een zomerstop. In deze fabriek hebben we zorg gedragen voor het plaatsen van bouwhekken rondom de bouw werkzaamheden. Met tal van verschillende ombouw datums en last minute wijzigingen hebben we Audi ondersteund bij de werkzaamheden binnen de fabriek. Bij dit soort projecten is het van belang om te werken met een betrouwbare partner welke in het bezit is van alle officiële documenten en kan werken in een omgeving met extra veiligheidsmaatregelen en just in time protocol naleeft.

Belgian air force days 2018 – Goverment fencing

In het weekend van 8 september hebben we mogen leveren aan wel een heel speciaal evenement, de Belgian Air Force Days. Het hele weekend is er gevlogen met verschillende straaljagers, Helikopters en stuntvliegtuigen. Ruim 70.000 bezoekers hebben genoten van dit evenement, natuurlijk netjes achter de nadars van Engelen. Bij dit evenement waren verschillende stunt teams aanwezig van over de hele wereld. Zo ook de Nederlandse en Belgische luchtmacht.

Kamp Heumesoord

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse is kamp Heumesoord niemand meer onbekend. Sinds een aantal jaren verzorgt Engelen Hekwerken de tijdelijke omheining van dit  20.000 m2 grote terrein. Dit terrein bied onderdak aan enkele duizenden soldaten die meelopen tijdens de vierdaagse in Nijmegen. Engelen Hekwerken heeft hiervoor speciale opzetstukken ontwikkeld om te zorgen voor extra beveiliging op dit terrein. Met rollen prikkeldraad en andere extra veiligheidsmaatregelen zoals o.a. onze roadblocks is er gezorgd voor een veilig onderkomen van de lopers.