Bouwhekken event

Bouwhekken event

Ontdek ons Bouwhek van 250 cm, onze standaard, dat ook verkrijgbaar is in een handige 350 cm variant. Ideaal voor festivals en een scala aan andere evenementen, biedt dit bouwhek ongeëvenaarde veelzijdigheid en gemak.

Met meer opties in bouwmaten wordt het hanteren van dit bouwhek een fluitje van een cent. De toegevoegde slotversluiting zorgt voor een snelle en moeiteloze montage, waardoor u kostbare tijd bespaart tijdens het opzetten van uw evenement.

Met afmetingen van 250 x 200 cm en een gewicht van ongeveer 16 kg biedt dit bouwhek de perfecte balans tussen draagbaarheid en effectieve afbakening. Bovendien wordt het geleverd met kunststof voeten en klemmen voor een stabiele installatie, zelfs op ongelijk terrein.

En als kers op de taart wordt dit bouwhek geleverd in handige transportboxen, elk met 29 stuks, wat overeenkomt met een indrukwekkende 72,5 meter aan afbakening. Met deze efficiënte verpakkingsmethode is het vervoer van uw bouwhekken naar en van uw evenement een fluitje van een cent.