Kleine dranghekken

Kleine dranghekken

Het ultieme dranghek voor jouw evenementen – onze onbetwiste standaard die aan al je wensen voldoet! Met een indrukwekkende beschikbaarheid van meer dan 20 kilometer biedt dit dranghek ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor het dé keuze is voor al jouw evenementbehoeften.

Dankzij de ideale afmetingen van 200 x 100 centimeter combineert dit kleine dranghek doeltreffendheid met ruimtebesparing. En ondanks zijn robuuste constructie weegt het slechts 12 kilogram, waardoor het gemakkelijk te hanteren is voor een vlotte installatie en demontage.

Voor het gemak van transport worden deze hoogwaardige dranghekken geleverd in handige boxen met 2 x 30 stuks, wat overeenkomt met een totale lengte van 120 meter per box. Dit maakt het niet alleen eenvoudig te vervoeren, maar ook uiterst efficiënt op het gebied van logistiek en opslag.

En voor grootschalige evenementen bieden we de mogelijkheid om tot 2400 meter dranghekken in één enkele vracht te leveren. Dit betekent minder gedoe en meer focus op een vlekkeloos verloop van jouw evenement. Kies voor de gemoedsrust van duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak – kies voor ons standaard kleine dranghek.