Finish Barriers

Finish Radrennen

Finish barriers huren (Schuine dranghekken)

Ontdek onze innovatieve FinishBarrier, ontworpen voor een obstakelvrije afscheiding met een vleugje veelzijdigheid. Met afmetingen van 250 x 110 cm en een gewicht van ongeveer 34 kg, biedt deze afscheiding niet alleen duurzaamheid maar ook praktisch gemak.

De FinishBarrier is uitgerust met een handige sleuf voor reclameborden met een dikte tot 12 mm, waardoor je jouw boodschap moeiteloos kunt integreren in de afscheiding. Bovendien maakt het transport per box van 32 stuks, wat overeenkomt met 80 meter, het logistieke aspect bijzonder efficiënt. Met een aanbod van ruim 3000 meter

Voor extra functionaliteit is de FinishBarrier beschikbaar met een poortje, ideaal als doorgang voor juryleden. En voor een veilige oversteek zijn onze unieke schuifpoorten geïntegreerd, waardoor jouw evenement of project nog beter beheersbaar wordt.

Veiligheid staat voorop, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat struikelgevaar wordt voorkomen. De FinishBarrier is eenvoudig te koppelen dankzij de handige haken en ogen, waardoor je niet alleen een naadloze afscheiding hebt maar ook een veilige omgeving voor iedereen.