Dranghekken platte voet

Dranghekken

Ontdek ons veelzijdige dranghek, dé standaardoplossing voor al je evenementen! Met een indrukwekkend aanbod van meer dan 20 kilometer is dit dranghek de ideale keuze voor al jouw behoeften.

Dankzij de afmetingen van 250 x 100 centimeter combineert dit dranghek effectiviteit met ruimtebesparing. Ondanks zijn robuuste constructie weegt het slechts 15 kilogram, wat zorgt voor een moeiteloze installatie en demontage.

Voor het gemak van transport worden deze hoogwaardige dranghekken geleverd in handige boxen met 40 stuks, wat overeenkomt met een indrukwekkende 100 meter lengte per box. Dit maakt het niet alleen eenvoudig te vervoeren, maar ook uiterst efficiënt op het gebied van logistiek en opslag.

Bij grootschalige evenementen bieden we zelfs de mogelijkheid om tot 1600 meter dranghekken in één enkele vracht te leveren. Minder gedoe, meer focus op een soepel verloop van jouw evenement. Kies voor de betrouwbaarheid van duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak – kies voor ons standaard dranghek.