Dranghekken Zwart

Dranghekken Zwart

Het Zwarte Dranghek met een glanzende afwerking – de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit! Met zijn elegante ontwerp en duurzame constructie is dit dranghek een ideale keuze voor diverse evenementen. De rubberen platte voeten maken het geschikt voor binnenactiviteiten, waarbij het gewicht van ongeveer 15 kilogram en de afmetingen van 250 x 100 centimeter optimale stabiliteit bieden.

Voor het gemak van transport worden deze zwarte dranghekken geleverd in handige boxen met 40 stuks, wat overeenkomt met een totale lengte van 100 meter per box. Dit maakt niet alleen het vervoer eenvoudig, maar biedt ook efficiëntie op het gebied van logistiek en opslag.

Het Zwarte Dranghek met glanzende afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan elke omgeving. Of je nu een chique evenement organiseert, een luxe uitstraling nodig hebt, of een specifieke sfeer wilt creëren, dit dranghek is de perfecte keuze voor een stijlvolle afzetting. Kies voor klasse en functionaliteit met het Zwarte Dranghek.