Engelen Dranghekken op NK Huijbergen

In 2019 maken we ons op voor een heleboel nieuwe sportevenementen en een grote club met vertrouwde evenementen. Zo zijn we het jaar 2018 uit gegaan met de dranghekken bij de superprestige in Diegem en starten we het nieuwe jaar met een nieuwe wedstrijd in Brussel uit de reeks van de DVV Verzekeringen trofee.

Tijdens de wintermaanden hebben we onze voorraad uitgebreidĀ  en service gepleegd aan onze dranghekken en bouwhekken zodat deze weer in topconditie zijn voor het seizoen 2019. De vrachtwagens zijn ook in deze periode gecontroleerd op alle aspecten.

Onze chauffeurs hebben een opfriscursus gehad voor de benodigde code 95 en ze staan weer klaar om het komende jaar weer te kunnen helpen bij heel veel verschillende evenementen in Nederland, Duitsland en Belgie.

We zijn van mening onze eigen chauffeurs veel waarde toevoegen aan onze diensten. Zo weten ze op welke manier ze het snelste kunnen werken samen met uw vrijwilligers of een zetploeg vanuit ons. Door onze snelle werkwijze met het rijdend/laden en lossen kunnen we binnen een paar uur een compleet parcours zetten waar dan ook.

Ook als u op zoek bent naar bouwhekken of een fietsenstalling voor uw festival bent u nog steeds bij ons aan het goede adres.

We zijn er van overtuigd dat we in 2019 ook weer voor leuke nieuwe uitdagingen komen te staan en we gaan er alles aan doen om u weer te voorzien van onze hekwerken. Daar waar nodig ondersteunen we bij de planning van de op en afbouw zodat we er samen tegenaan kunnen.

Wij wensen u een sportief en gezond 2019 & we zien u graag snel op uw evenement!