Primeur: snel (ver)plaatsbare roadblocks voor evenementen

Evenementen worden de komende jaren steeds slimmer en beter georganiseerd. Ook moet er steeds meer gedacht worden aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van de bezoekers. Om aan deze wens te voldoen heeft Engelen Hekwerken een nieuw eigen product op de markt gebracht: de snel (ver)plaatsbare roadblocks voor evenementen. Deze opvallende roadblocks van 1250 kg per stuk zijn gemakkelijk met een heftruck te plaatsen. Tevens zijn ze stapelbaar voor een optimaal gebruiksgemak. Dit product beschermt uw bezoekers tegen ongewenst verkeer en verhoogt het veiligheidsgevoel van de bezoeker door haar aanwezigheid op toegangswegen en kritieke punten op uw evenement.

De roadblocks van Engelen Hekwerken zijn makkelijk met een heftruck te verplaatsen en op te stapelen. Wij kunnen per vracht maximaal 20 blokken leveren. U bepaalt zelf de afleverlocatie(s) in uw gemeente. Neem gerust contact met ons op en wij maken een passende aanbieding voor u.

Tel: 0475 – 46 84 18
info@engelenevents.com

Ook zijn wij de leverancier voor al uw tijdelijk hekwerk in de Event en Bouw branche. Wij verhuren niet alleen alle soorten mobiele hekken, maar kunnen deze ook voor u plaatsen. Al onze producten zijn door jarenlange kennis zelf ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. Uniek is ons boxconcept waarmee alle producten vervoerd worden.