Engelen Hekwerken sterk in de hoofdzaken

Engelen Hekwerken sterk in de hoofdzaken

Engelen Hekwerken is al vanaf de start van het bedrijf bezig om haar activiteiten te optimaliseren. Omdat we leren van onze eigen producties weten we wat organisaties van ons verwachten. Door dat onze korte communicatielijnen binnen het bedrijf kort zijn zijn we goed op de hoogte van wat er speelt binnen ons werkveld. We horen graag feedback van onze chauffeurs en we proberen hiermee onze service te verbeteren. We proberen om onze infrastructuur binnen het bedrijf zo optimaal mogelijk in te richten. Producten moeten in optimale staat verkeren, maar ook moet er vooral makkelijk en snel gewerkt kunnen worden door onze klanten en door ons zelf.

Rental 

Omdat we werken met onze eigen materialen met onze eigen transportboxen kunnen we extra snel laden en lossen. Onze dranghekken zijn bijvoorbeeld ontwikkeld in een lichte variant. Sterk genoeg voor het gebruik waarvoor ze zijn bedoeld, maar een stap gemakkelijker in het plaatsen en het opruimen van een parcours. Dit levert niet alleen minder spierpijn op bij uw vrijwilligers. Maar het is bewezen in onze voorgaande producties dat we hierdoor een stuk sneller een parcours kunnen bouwen. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de pootjes een stukje korter zijn en toch hebben we hiermee de stabiliteit weten te behouden. Dit betekent minder gevaar voor wielrenners en minder struikelgevaar voor uw bezoekers. Door al deze aanpassingen werken we zelf fijn, en kunnen we de kwaliteit van onze producten verhogen.

Transport 

Engelen Hekwerken beschikt over een eigen wagenpark, waar andere leveranciers werken met transportbedrijven met inhuurkrachten zal u vaak te maken hebben met een van onze eigen chauffeurs in vaste dienst. Onze chauffeurs zijn al jarenlang bij ons in dienst en hierdoor bekend met uw terugkomend evenement en met ons eigen materieel. Omdat de wagens compleet zijn ingericht op het laden en lossen vanuit de vrachtwagens, kan er met behulp van uw vrijwilligers of een met paar extra handen van ons snel een parcours worden uitgezet.

Sales

Ook voor verkoop van mobiele hekwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eigen ontworpen materialen kunnen we voor u leveren in grote aantallen. We produceren alles ook in eigen beheer en maken boxen op maat indien gewenst. Verschillende gemeentes werken hierdoor reeds al met onze lichte variant hekwerken. Jaarlijks hebben wij ook  aanbod van onze tweede keus hekken uit de verhuur. Voor informatie over het huidige aanbod kunt u ons een mail sturen.

Projectmanagement

Bent u bezig met een nieuw evenement? Of weet u niet precies hoe veel aantallen u nodig heeft? Graag helpen wij mee naar de voorbereiding van uw productie, indien nodig met ontwerp tekeningen. Samen kunnen we kijken naar een optimale planning t.b.v. transporten en aantallen goederen zodat u niet extra betaald voor onnodige kosten. Ook zitten wij regelmatig bij verschillende gemeentes en organisaties aan tafel tijdens grote evenementen om te zorgen dat we in een dag de gehele stad dicht kunnen zetten, maar ook hoe we zo snel mogelijk kritieke wegen weer vrij kunnen maken.