Engelen vult de voorraad aan met 3 kilometer dranghekken

In de drukke zomermaanden worden er veel evenementen voorzien van dranghekken door Engelen Hekwerken. Vaak zijn deze evenementen georganiseerd door de gehele stad of op een groot terrein. Het komt dan ook wel eens voor dat er hekken kwijtraken, of dat er tijdens de op en afbouw er per ongeluk wat beschadigd raakt.

Om te blijven zorgen dat wij alle boxen netjes en compleet houden, bestellen wij regelmatig nieuwe hekwerken. We streven er continu naar om te zorgen dat onze verhuurproducten in optimale staat aankomen bij de klant. Ook verkopen wij regelmatig grote partijen van onze speciaal ontwikkelde evenementen dranghekken aan andere partijen.

Wij vervoeren onze dranghekken al een aantal jaar in onze flexibele transportboxen welke gemakkelijk met een heftruck te hanteren zijn. Onze transportboxen zijn stapelbaar waardoor we maar liefst 1600 meter mee kunnen nemen met een vracht, zo kunnen we de transportkosten laag houden. Om onze specialiteit uit te kunnen voeren namelijk: ”Het snel uitzetten en opruimen van een parcours door middel van het rijdend laden en lossen.” hebben wij een aantal jaar geleden speciale bakken ontworpen waarmee we gemakkelijk vanaf de vrachtwagen kunnen laden en lossen zonder ook maar een heftruck nodig te hebben.

Graag staan we voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!