Engelen Update

Het is winter maar dit betekend niet dat wij stil staan. Continue is ons team bezig om te zorgen dat we alles tot in de puntjes voor elkaar hebben. Onze verhuurmaterialen ondergaan een metamorfose.

Kwaliteitscontrole materialen

Tijdens de weken dat het wat rustiger is met (sport) evenementen zijn wij druk bezig met het controleren van onze verhuur voorraad. We beschikken over ruim 25 kilometer eigen geproduceerde dranghekken. Deze worden elk jaar aangevuld met nieuwe hekken, oude of beschadigde hekken worden uit de voorraad verwijderd. Dit doen wij om te kunnen voldoen aan de hoge parcourseisen van de UCI. (de internationale Wielerunie) Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van de parcours van de grote sportevenementen op wielrengebied. Wanneer er wordt gekozen voor dranghekken van Engelen Hekwerken denken wij mee met invulling van het parcours en door onze jarenlange ervaring met deze grote wedstrijden en organisaties zijn wij goed op de hoogte van de regels en handigheidjes welke vaak spelen bij deze grote evenementen.

Uitbreiding eigen transportmiddelen

Eind december hebben we onze nieuwe trekker van het merk Renault aangekocht. We merken dat het steeds drukker wordt met de verhuur van onze producten.

Deze nieuwe trekker is milieubewust en voldoet aan de euro6 norm. Deze is nodig voor steeds meer binnensteden in Nederland. Omdat we graag efficiënt werken heeft de trailer ook een upgrade ondergaan. Voorzien van nieuwe bekabeling en verlichting en andere slimme onderdelen staat deze nieuwe combinatie klaar om aan de slag te gaan in het hoogseizoen. Ook houden we vast aan onze extra dienst door geheel zelfvoorzienend te zijn op het gebied van laden en lossen. Dat wil zeggen dat deze trailer ook is voorzien van een meeneemheftruck. Zo kunnen we zelf zorgen dat we onze dranghekken, bouwhekkenstagebarriers roadblocks en alle andere materialen gemakkelijk kunnen plaatsen op de plaats van bestemming welke is overeengekomen.

Heftruck cursus

Het besturen van een heftruck brengt risico’s met zich mee. Daarom is het voor heftruckchauffeurs wettelijk verplicht om een goede instructie te krijgen voor het besturen van een heftruck. Onze chauffeurs hebben recent een herexamen gehad waarin de kunsten van onze chauffeurs opnieuw zijn vastgesteld. Uitslag: Geslaagd!!  We hadden niet anders gedacht! Ze kunnen komend jaar weer veilig en verzekerd op pad met onze verhuurmaterialen naar tal van verschillende evenementen.

Projecten in 2018

2018 is pas net begonnen en we worden al weer overspoeld met aanvragen voor hele leuke (sport) evenementen. Zo zijn we uitgekozen als hekwerkenleverancier voor de Duitse Post Ladies run en zijn onze hekken binnenkort te vinden op het WK Cyclocross in Valkenburg. Hier zullen onze finishbarriers en ruim 8 kilometer dranghekken te vinden zijn. Verder zijn we nog bezig met een aantal leuke andere projecten. Wat en hoe? Houd onze website en Facebook in de gaten!