Tops On

Tops On mieten

Ontdek de veelzijdigheid van onze Tops On – een onmisbaar hulpmiddel voor zowel toeschouwers als wielrenners, waardoor een duidelijk herkenningspunt wordt geboden voor de afstand tot de finish. Deze innovatieve oplossing, speciaal ontworpen voor de wielersport maar ook geschikt voor hardloopwedstrijden en andere evenementen, biedt een unieke en praktische manier om de afstand en prestaties te markeren.

Met een focus op de wielersport, creëert de Tops On niet alleen een visuele referentie voor toeschouwers om de spannende momenten naar de finish te volgen, maar dient ook als een meetpunt voor wielrenners om hun eigen prestaties te evalueren. Bovendien biedt het unieke ontwerp de mogelijkheid om reclameborden op te hangen, waardoor extra exposure ontstaat voor sponsors en partners.

Voor ultiem gemak tijdens transport zijn de Tops On beschikbaar in handige transportboxen. Kies voor functionaliteit, veelzijdigheid en visuele impact met onze Tops On – de ideale metgezel voor een geslaagd evenement.